Termékek 2018-01-04T14:21:22+01:00
Termékeink
Ismerje meg lehetőségeit.

 

Ahány címke, annyi féle.
Méretjelző, kezelési útmutató, dísz címkék, matracok címkéje, textilcímkék ruhákba, cipőkbe.
Termékeink tulajdonságainak megismerése segíthet döntésében.

Felhasználás
Nekünk mindegy varrja-e vagy ragasztja.

Egyoldali

Kétoldali

Öntapadó

Címkék sok-sok helyre kellenek, a késztermék pedig meghatározza a címke típusát. Van, hogy látható helyre varrják, de néha csak belül egy apró címke kerül a ruhaneműbe, olykor pedig egyáltalán nem is varrják, inkább öntapadó címkéket használnak. Nálunk minden lehetőségre talál megoldást.
Ha varrható címkét keres, akkor érdemes eldöntenie, hogy az információ csak az egyik, vagy mindkét oldalon szerepeljen.
Mivel az egyoldali címkéket különböző módokon is varrhatják, érdemes odafigyelni a bevarrósáv helyére és méretére.
Az öntapadó címkék nagy előnye, hogy nem igényelnek varrást és nyom nélkül eltávolíthatóak.

Tartalom
Amit csak szeretne.

Brand/Logo
címkék

Ismertető
címkék

Változó tartalmú
címkék

A címkék tartalmai alapján három jellemző típust tudnánk elkülöníteni. A Brand/Logo címkék a márkát hivatottak képviselni és ismertetni, ezért itt a legnagyobb hangsúly a logón van.
Az ismertető címkék általában azokat a kötelező információkat tartalmazzák, amelyeket a törvény előírásai szerint fel kell tűntetni. Ilyen adat pl. az anyagösszetétel, a származási hely vagy a kezelési útmutató. Ezen kívül a méretjelző címkéket is ehhez a csoporthoz soroljuk.
A változó tartalmú, egyedi azonosítóval ellátott címkéket olyan ügyfeleink választják, ahol az egyes termékeket, vagy termékcsaládokat meg kell különböztetni. Ilyenek a sorozatszámmal vagy vonalkóddal nyomtatott címkék.Természetesen nem minden esetben lehet így csoportosítani, a címkén szereplő tartalmak tetszőlegesen alakíthatóak és összevonhatóak.
Egyedi címkéjén pedig csakis az szerepel majd, amit szeretne.
Egyedi nyomtatott textilcímkék
Pont olyan, amilyennek megálmodta.

Kiváló minőség,
apró részletek

Bármilyen
színben

Bármilyen
színű háttérrel

Saját fejlesztésű, egyedi gyártástechnológiánknak köszönhetően a fő motívumok – mint a logó, a különböző jelek és felíratok – bármilyen színben pompázhatnak. Ráadásul a címkén megjelenő színek száma korlátlan, és nem befolyásolja az árat.
Mivel felhasznált anyagaink fehér színűek, a háttér színezése is számtalan lehetőséget rejt, ez viszont már plusz költséggel járhat.
A nyomtatás minősége minden esetben precíz és részletgazdag: a vonalkóddal ellátott címék leolvasása sem jelent problémát.

Anyagok
Igazán strapabíró címkék.

5 különböző
műszálas anyag

Oeko-Tex®
Standard 100
minősítés

Kopás- és
fakulásmentes,
200 °C-ig

Anyagaink magas minőségűek, ahogy a rajtuk megjelenő nyomatok is.
Legyen szó főzésről, szárításról, vasalásról címkéink mindenféle terhelést kopásmentesen kiállnak, amit csak egy ruhaneműnek el kell viselnie.
Továbbá a címkék anyaga garantáltan bőrbarát és minden egészségvédő előírásnak megfelelnek, mint azt az Oeko-Tex® Standard 100 vizsgálat is bizonyítja.

Teljes anyagkínálatunk

Egyoldali szatén | 90 g/m2

 • szálai vastagabbak, szövése ritkább
 • tapintása érdes hatású
 • a matt és a fényes oldala is nyomtatható
 • a legolcsóbb és leggyakrabban használt anyagunk

Egyoldali szatén | 110 g/m2

 • szálai vékonyabbak, szövése sűrűbb
 • tapintása sima hatású
 • a matt és a fényes oldala is nyomtatható

Kétoldali szatén

 • sűrű szövésű
 • fényes bevonat mindkét oldalon

Öntapadó

 • tapintása sima hatású
 • szilikon hordozó
 • hőálló ragasztó, amely nem hagy nyomot

Flokk

 • felülete puha és bársonyos
 • varrás nélkül, vasalással rögzül
Méretek és formák
Kicsi, óriás, négyzet, trapéz, kör, háromszög…

Darabolva, bármilyen
méretben és alakban

Méretek és formák tekintetében is rugalmasak vagyunk. Bármilyen egyedi kérést teljesítünk, még ha az el is tér a megszokott négyszög alaktól. Az elkészült címkéket pedig minden esetben összedarabolva, minőségellenőrzés után átszámolva csomagoljuk.

Környezetünk védelmében mégis igyekszünk minimalizálni a termelt hulladékot, ezért ha lehet, gazdaságos méretekkel dolgozunk. Általában vevőink igényelt méreteihez legközelebb eső ökonomikus méretpárunkat ajánljuk fel, mely csak pár milliméternyi különbséget jelent a címke szélességében és hosszában. Például ha megrendelőnk 26 x 64 mm-es címkét szeretne, felajánljuk az általunk hulladékmentesen gyártható 26,8 x 64,4 mm-es méreteket. Így a kész címkék kicsivel nagyobbak is lesznek, de a döntés minden esetben az Öné.

Mennyiség és határidők

Kezdőcsomag
A minimális mennyiség

Kézbesítés 6
munkanapon belül

Minden címkegyártás előkészületeket igényel, amely minimális mennyiség esetén a legköltségesebb része a folyamatnak. Ezzel a kiadással viszont csak az első rendelés alkalmával kell számolnia, nagyobb mennyiség esetén pedig magunkra vállaljuk ennek költségét.

Kezdőcsomag – A minimális mennyiség

Ezt a csomagot azoknak hoztuk létre, akiknek minimális mennyiségre van szükségük. A csomag egyedi címkéjéből 0,33 m2 területnyit tartalmaz, amely bármilyen színű, méretű, formájú lehet. Például 25 x 60 mm-es méretekkel számolva ez 200 darabot jelent. A címke megtervezésében is segítségére lehetünk, de ennek plusz költségei lehetnek. Viszont ha már van meglévő címketerve – és azt vektoros formában átküldi nekünk -, a kezdőcsomag ára 2100 RSD, amely a postaköltséget is tartalmazza.Természetesen azon ügyfeleink, akik nagyobb mennyiségben rendelnek, jelentős árkedvezményben részesülnek.

Határidők

A rendelés leadásától számítva általában 1-6 munkanapon belül kézbesítjük az elkészült termékeket. Ez függhet a megrendelt címkék mennyiségétől és az üzem leterheltségétől, de minden esetben igyekszünk minimalizálni a szállítási időt. A rendelés visszaigazolásakor a kézbesítés várható idejéről tájékoztatást adunk.

Express gyártás

Ügyfeleinknek lehetőségük van az átlagosnál rövidebb határidővel – akár másnapi kézbesítéssel – igényelni rendelésüket . Erről minden esetben telefonon érdeklődjön és kérjük vegye figyelembe, hogy az express szolgáltatás plusz költségekkel jár.

És még miért válasszon minket?

Kiváló
ár/érték arány

Ingyenes kézbesítés,
6000 RSD feletti
rendelés esetén