Rólunk 2021-02-05T10:32:36+01:00

Üdvözöljük!

Ismerjen meg minket kicsit közelebbről

Elastic Trade kft.

Cégünk 1993 áprilisában családi vállalkozásként indult. A mai elastic már két fő részre osztható: az elastic trade irodaszer kereskedésként működik, míg az elastic labels a címkegyártásért felelős. Sokat teszünk azért, hogy a kezdeti családias hangulat továbbra is fennmaradjon. Irodánk Adán található, Szerbia északi részén, közel Magyarország határához. Számunkra mindig öröm ügyfeleinkkel személyesen is találkozni, ezért ha teheti, látogasson el hozzánk.

Kezdetben tehát irodaszer kereskedésként tevékenykedtünk, 1998-tól pedig címkegyártással bővült profilunk. Akkoriban főleg egyedi megrendelésekre gyártottunk anyagösszetétel és méretjelző ruhacímkéket. Termelékenységünk azóta folyamatosan nőtt, az eltelt évek során pedig új anyagokkal és technológiákkal kísérleteztünk. Fejlesztéseinknek köszönhetően 2012-től kezdve teljesen új, egyedi technológiával készülnek címkéink. A gyártás során nagy odafigyeléssel, kizárólag minőségi anyagokból dolgozunk, amelyek garantálják az elkészült termékek magas színvonalát.

Legyen az kívül vagy belül varrható, akár öntapadó címke, a divattól az otthoni kiegészítők iparáig, a minőség mindig is kulcsfontosságú szempont termékeink kivitelezésekor. Címkéink fakulás és foszlás nélkül tűrnek minden olyat környezeti hatást, amelyet egy textilipari terméknek el kell viselnie. 20 éves szakmai tapasztalatunk segít abban, hogy bármilyen címketervet valóra váltsunk, méretektől, anyagoktól, színektől, vagy más egyedi igényektől függetlenül. Megbízhatóságunkról növekvő számú megrendeléseink és visszatérő ügyfeleink tanúskodnak.

Ügyfeleink véleménye

„Kiváló, jó munkatapasztalattal rendelkező vállalkozás, amely saját innovációit alkalmazza a munkában. Tökéletes. És ha meghallja a tulajdonos, Szalai Árpád mosolygó hangját, biztos lehet benne, hogy minden rendben lesz.”

Olvassa el a teljes cikket:
https://toofnica.wordpress.com/2017/04/19/etikete-stite-brend/

Kristina S.
„Tisztelt Szalai Árpád! Most érkeztek meg a címkék és azt kell mondjam, nagyon elégedett vagyok, sőt le vagyok nyűgözve! A színek és a formák pont olyanok amilyet szerettem volna, mindezt rövid határidőn belül. Nagyon köszönöm a csodálatos együttműködést és a gyönyörű címkéket! Ajánlani fogom Önöket minden ismerősömnek, mi pedig folytatjuk az együttműködést. Üdvözlet és minden jót kívánok!”

Dejana V.
További értékeléseket Facebook oldalunkon olvashat:

fb.com/elastictrade